Så går det løs, Cyber Monday rammer Danmark!

Eller, det gør den i hvert fald snart.

For med julen lige om hjørnet, følger en begivenhed der er næsten lige så gennemsødet af glæde og memorable øjeblikke som juleaften: Dagen hvor webshops overalt på kloden i fællesskab sætter priserne ned.

Endelig får du mulighed for at boltre dig i gode tilbud, købe den hjørnesofa du har ønsket dig det sidste halve år eller skaffe alle julegaverne til venner og familie uden at sprænge månedsbudgettet.

Så får du både ekstra tid og flere ressourcer til at forkæle dig selv i december.

Hvad er Cyber Monday?

Som den opmærksomme læser nok kan tyde, er Cyber Monday et fænomen præget af tilbud (hvilket altid er positivt), men hvad indebærer denne særlige markedsdag, og hvad laver den i det hele taget i vores yndige lille land?

Cyber Monday er en term for den første mandag efter den amerikanske Thanksgiving, men ligesom det populære Black Friday event, er det en markedsdag, der efterhånden har spredt sig til resten af verden med stor succes.

Forskellen mellem disse to globale markedsdage er dog, at Cyber Monday i høj grad er fokuseret mod online shopping. Det er derfor primært webshops og online butikker, der deltager, lige fra store velkendte giganter såsom Føtex, Elgiganten og Wupti, til de mindre webbutikker med mere specialiserede varekataloger.

Fælles for alle er dog, at priserne på adskillige varer Cyber Monday sættes betydeligt ned for at lokke kunderne til og skabe interesse – og siden dagen falder før jul, benytter mange denne mulighed for at købe julegaver til billige priser hjemme fra egen sofa og få dem bragt direkte til døren.

Lettere bliver det vist ikke.

Tips og tricks til Cyber Monday ræset

Cyber Monday bølgen vil i 2019 skylle henover Danmark d. 2. december sammen med den første julesne, og i al virvaret med julemænd og juletilbud kan det være svært at følge med.

For med så mange butikker tilmeldt eventet, er det vanskeligt at danne sig overblik over alle de gode tilbud og finde de bedste priser på netop de varer, som du ønsker at anskaffe til en favorabel pris.

Der er heldigvis hjælp at hente.

I takt med Cyber Mondays stigende popularitet, er der opstået adskillige ”hjælpesider” online, der kan give indblik i de mange herligheder, der tilbydes på den første mandag i december måned.

Tjek tilbuddene her eller på en af de andre dedikerede portaler, der i tæt samarbejde med butikkerne giver mulighed for at sammenligne priser, danne overblik over de gode tilbud og finde de varer, der er mest relevante for dig (og meget mere).

Glædelig Cyber Monday og godt nytår.