faktorer at påvirke din bil forsikringspræmie

Mange faktorer påvirker den præmie, du vil betale for auto forsikring. Hver er en statistisk baseret risiko for en bestemt population. Jo højere risikoen forbundet med en person, jo mere han eller hun er tilbøjelige til at betale for dækning. Vi har udarbejdet på nogle af de nedenstående risikofaktorer, men der er mange andre, herunder førerens køn, miles driven året, formål for brug af køretøjet (pendling til arbejde, bruger til arbejde, fritid kun), osv.

Faktorer du kan nemt ændre, der påvirker din bil forsikringspræmier:

. Alder

Statistisk, er drivere under 25 år større risiko for at blive i et uheld end personer over 25 år. Førere mellem 50 og 65 har generelt de sikreste poster.

. Køn

Kvinder er statistisk sikker drivere.

. Ægteskabelig Status

En gift person vil betale mindre end en enkelt person med en identisk kørsel optage. Du kan ændre faktorer, der påvirker din bil forsikringspræmier

. Geografi

Hvor du bor, gør en forskel. Folk lever i områder med ringe eller ingen trafik er tilbøjelige til at bruge mindre på forsikring end dem, der bor i overfyldte byer eller forstæder fordi områder med meget trafik har tendens til at se flere ulykker. Nogle kvarterer har også en højere sats af køretøjet tyverier, hvilket kan resultere i en højere præmie.

. Drivende krænkelser

At have en ulykke eller bevægelige krænkelser på din rekord (hastighedsoverskridelser billetter, DWI, hensynsløs kørsel, etc.) sætte dig på et højere risiko for ulykker og vil sandsynligvis betyde en højere præmie. Nogle forsikringsselskaber vil straffe dig for din post for så mange som fem år fra da hændelsen opstod. Imidlertid holde i tankerne, som din post forbedrer, din præmie vil blive lavere.

. Køretøjstype

El cheapo bil vil koste mindre at forsikre end at statussymbol SUV sidder på 24″ fælge baby.

. Skadesager

En drivende post, der er rene og fri for ulykker vil holde billetpris bedre for dig end masser af billetter og/eller ulykker.

. Kreditvurdering

Mange forsikringsselskaber se, at have en dårlig, eller endda ingen kredithistorie som tyder på højere risiko og således opkræve dig en højere præmie.

. Besættelsen

Forsikringsselskaberne har statistisk fundet en sammenhæng mellem din besættelse og risiko. For eksempel, er en avis levering person sandsynligvis en højere risiko end den personlige bankmand sidder på deres skrivebord hele dagen.

Andre faktorer, der hjælpe med at bestemme præmier:

Kørselsafstand til at arbejde

Miles kørt hvert år

Års kørsel erfaring

Erhvervsmæssig brug af køretøjet

Uanset om du i øjeblikket har Bilforsikring

Tyveri beskyttelsesenheder (ofte resultater i rabatter)

Flere biler og chauffører (en anden mulighed for rabatter)

Hvad kan jeg gøre lige nu for at sørge for jeg har den laveste premium?

Shoppe rundt og sammenligne tilbud fra forskellige forsikringsselskaber. De baserer deres præmier på deres fordringer oplevelser, som naturligvis er forskellige. Ét firma kan se din område som en højere risiko end andre. En anden kan opkræve mere på grund af din besættelse. Shopping på gør det nemmere, fordi du hurtigt kan se flere firmaer og deres satser for netop din situation.

Hvor går jeg til citater?

One-stop kan tage sig af det hele. Gå til hvor du kan få flere citater, vælge den bedste pris, og derefter købe. Får dækket straks online eller over telefonen. Det er virkelig den nemmeste måde at købe Bilforsikring.

Leave a Reply

Your email address will not be published.