Er Shein legit?

Internettet er fuld af Shein-anmeldelser, og du undrer dig måske: Er Shein legitim? Virksomheden hævder at opfylde utallige ordrer dagligt fra kunder over hele verden, men den påstand er blevet draget i tvivl. Shein er ikke BBB-akkrediteret, og det har ingen forbrugersupporttjenester. Denne kendsgerning kan gøre nogle mennesker usikre på at købe fra Shein, men der er nogle ting, du kan passe på, når du beslutter dig for, om Shein er et legitimt firma.

For det første er SHEIN-tøj ikke billigt. I lighed med Urban Outfitters og Zara er SHEIN et godt alternativ til overprismærker. Virksomheden tilbyder også gratis forsendelse og returnering, hvilket gør det tiltalende for indfødte på sociale medier. For eksempel købte Emily Hernadez, en kontraktassistent, flere stykker tøj til sig selv og sine veninder på SHEIN og sagde, at hun aldrig ville shoppe andre steder igen.

På trods af disse problemer forbliver Shein en legitim mulighed for online-shoppere, der ikke ønsker at risikere deres identitet eller betalingsoplysninger. Der er ingen beviser for, at virksomheden er en del af en phishing-fidus, men forbrugerne bør være forsigtige, før de køber varer fra webstedet. Når alt kommer til alt er der ikke noget værre end at modtage en vare, der var af lavere kvalitet, end du troede, og du bliver nødt til at betale en meget højere pris for at få den. Hvis du er bekymret for svindlere, kan du downloade Identity Guard for at beskytte dig selv mod disse faldgruber.

En anden bekymring med Shein er dens returpolitik. Selvom de tilbyder gratis retur ved dit første køb, skal du betale forsendelsen for efterfølgende ordrer. Plus, returprocessen er ekstremt lang og vanskelig. Hvis du er usikker på Sheins returpolitik, skal du overveje BBB-anmeldelserne. Mange mennesker har klaget over, at virksomheden ignorerer returneringer og trækker deres fødder i behandlingen af dem. Dette kan være et stort problem, og det er en af grundene til, at Sheins returpolitik er så flaky.

Mens Sheins forsendelsespolitik er ret rimelig, vil internationale shoppere måske være opmærksomme på, at virksomheden kræver betaling for returneringer. Heldigvis er dette ikke et problem for amerikanske kunder, fordi amerikanske kunder er berettiget til gratis retur for deres første ordre inden for 40 dage efter købet. Selvfølgelig tager dette ikke højde for den tid, det tager for internationale pakker at ankomme. Det er dog stadig et skud værd at undgå at spilde penge på en billig vare, der ikke opfylder dine forventninger.

Hvis du er usikker på, om Shein er legitim, skal du ikke være bange for at bruge en kuponkode. Shein-webstedet indeholder et stort antal kuponer. Du kan også finde nogle unikke kuponkoder ved at følge college reps på sociale medier. Og selvom Shein-tøj er overkommeligt, er det ikke altid af høj kvalitet. Derfor bliver du nødt til at beslutte, om kvaliteten er pengene værd eller ej.

Shein er en legitim online modeforhandler med mange fordele og ulemper. Den mest åbenlyse fordel er, at dens varer er billigere end mærkevarebutikker. Det betyder, at du kan købe et par varer til mindre end halvdelen af den pris, du skal betale i mærkevarebutikker. Sheins varer er lavet i Kina, hvilket betyder, at det ikke ligefrem er af høj kvalitet. Men ulempen ved dette er, at kunderne har klaget over kvaliteten af deres køb. Stoffet i Shein-beklædningsgenstande forringes hurtigt efter vask, og et par mennesker har rapporteret, at farven og formen på deres tøj ændrer sig efter et par slid.