Artikel Marketing – hvordan artikel Marketing kan give dig gratis trafik

Der har været en masse sladder i den online verden om artikel marketing i lang tid nu, men jeg stadig ofte spurgt, hvad det er og hvordan det virker. Her er en kort forklaring. Som enhver stor medie er internettet sultne for indhold.

Dog i modsætning til andre medier som TV, radio og aviser, som generelt kun bruger indhold fra professionelle forfattere på internettet, kan enhver publicere. Artikel marketing er en måde at drage fordel af friheden og bruge mediet som en måde at bringe besøgende til din hjemmeside eller blog. Så, hvordan virker det?

Du skriver en artikel. En typisk artikel for web forbrug vil være mellem 250 og 750 ord lang. Det vil være omhyggeligt fokuserede runde et bestemt område af ekspertise; forfatterens niche. Det vil bruge nøgleord relevante for Forfatterens målgruppen og det indeholder ofte en nummereret liste eller en punkttegn for klarhed og lethed af læsning.

Du udgiver denne artikel på nettet. Der er nu hundredvis af artiklen mapper, hvor enhver forfatter kan udgive næsten enhver artikel. De fleste er gratis at bruge, men nogle mere specialiseret dem opkræve et mindre gebyr. En af de største gratis biblioteker er EzineArticles.com, der bærer arbejdet i næsten 70.000 forfattere.

Mapperne er inddelt i flere kategorier og artikel forfatter skal beslutte, hvilken kategori offentliggør. Du er også tilskyndet til at vedhæfte en gruppe af relevante søgeord til din artikel og medtage din personlige eller forretningsmæssige oplysninger og et link til dit websted i din ‘ressource box’, som er et kort afsnit om du eller dit arbejde, som vil blive vist i bunden af hver artikel . Mapperne beskæftiger et team af medarbejdere til at godkende hver enkelt artikel, før den bliver tilgængelig på nettet.

Så hvordan gør dette drive trafik? For det første, mapper, bliver meget indholdsrige, har høje placeringer i søgemaskinerne og ofte din artikel kan blive opdaget der og en interesseret læser måske klikke på dit link og kommer igennem til din hjemmeside.

Men det egentlige formål med mapperne er at skabe et sted for e-zine udgivere at finde gratis og relevant indhold. Hver dag, redaktører af en lang række emne specifikke e-tidsskrifter, besøge artiklen mapper og downloade nye artikler, der er relevante for deres publikum. Det sparer dem skrive det selv. Den eneste betingelse lavet er at de skal offentliggøre artiklen i sin helhed, uden redigering og altid omfatte de forfatter ressource box og bevarer links intakt.

Så i en periode, en enkelt artikel kan nemt, findes i mange forskellige steder på nettet, hver gang med en værdifuld tilbage link til din hjemmeside, som ikke kun fører meget målrettede besøgende til dig men også hjælper med at forbedre din rangering i søgeresultater.

Leave a Reply

Your email address will not be published.